NAUTILUS Glute Drive € 4.995,-

€ 4.995,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Isoleert veilig en slim de bilspieren
  • Tot 160 kg
  • Maximaal vier platen aan elke zijde
  • Creëert sexy bilspieren en verbeterde heup- en kernstabiliteit

NAUTILUS Glute Drive € 4.995,-

Productinformatie

De Nautilus Glute Drive is geïnspireerd door de toenemende trend van bilspieroefeningen. Vaak worden deze oefeningen in de sportschool op verschillende en vaak gevaarlijke manieren uitgevoerd.

De Nautilus Glute Drive isoleert veilig en slim de bilspieren en verbetert de heup- en kernstabiliteit. Deze voordelen zijn universeel wenselijk, en zijn belangrijk voor een breed scala aan functies. De Glute Drive biedt alle voordelen van de heupstootoefening, eenvoudig, veilig en met een goede vorm. De machine is ontworpen met het oog op de juiste biomechanica en bevordert een uitgebalanceerde gewichtscurve.

Een comfortabele gevoerde riem bevestigt de gebruiker aan de rugsteun, die de volledige lengte van de wervelkolom ondersteunt voor extra veiligheid. Gebruikers kunnen maximaal vier platen aan elke zijde laden, wat de machine een maximale belasting van 160 kg geeft.

De Nautilus Glute Drive isoleert de bilspieren, maakt een sterke heupbrugbeweging, creëert sexy bilspieren en verbeterde heup- en kernstabiliteit. De Glute Drive biedt de volledige voordelen van de hip trust oefening, eenvoudig en veilig.

Specificaties

Lengte 157,5 cm
Breedte 152,5 cm
Hoogte 89 cm
Gewicht van het product 91,6 kg
Kleur Grijs
Materiaal Staal
Garantie 2 jaar
Maximale belasting 160 kg