TOORX Professional BRX-R3000 € 1.399,-

€ 1.399,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Vliegwiel 16 kg
  • 24 programma's
  • 32 weerstandniveaus
  • Inductie magneetrem

TOORX Professional BRX-R3000 € 1.399,-

Productinformatie

De Toorx Professional BRX-R3000 Ligfiets is een uitstekende trainingsoplossing, geschikt voor zowel thuisgebruik als zakelijke omgevingen. Met geavanceerde functies en een stevige constructie biedt deze ligfiets duurzame prestaties in diverse settings, waaronder bedrijfsfitnesscentra, hotels, fysiopraktijken, scholen en andere commerciële omgevingen.

Ontworpen om intensief gebruik te weerstaan, biedt de BRX-R3000 een comfortabele en effectieve trainingservaring, ongeacht de omstandigheden. Met een maximaal gebruikersgewicht van 160 kg en een stevige constructie van 64 kg is deze ligfiets betrouwbaar, zelfs in drukke fitnessomgevingen.

Het geavanceerde rem- en weerstandssysteem maakt nauwkeurige aanpassingen mogelijk aan individuele behoeften en fitnessniveaus. Met verschillende trainingsprogramma's en interactieve functies blijven gebruikers gemotiveerd om hun fitnessdoelen te bereiken.

De ligfiets biedt een comfortabele ervaring dankzij de horizontale aanpassing van de zitpositie en de ergonomische rugleuning, zelfs tijdens langdurige sessies. Bovendien voldoet de BRX-R3000 aan alle relevante kwaliteits- en veiligheidsnormen, waaronder CE-ROHS-EN957.

Of het nu gaat om het bevorderen van de gezondheid van werknemers, het aanbieden van fitnessfaciliteiten aan hotelgasten, het ondersteunen van revalidatie in een fysiopraktijk of het bevorderen van een actieve levensstijl op school, de Toorx Professional BRX-R3000 Ligfiets biedt een veelzijdige en betrouwbare keuze voor zakelijk gebruik. Gebruikers kunnen hoogwaardige trainingen genieten in elke omgeving met deze ligfiets.

De BRX-R3000 ligfiets biedt een geavanceerd remsysteem voor nauwkeurige en uitdagende trainingen, dankzij het ergometer met inductie magnetisch remsysteem en 32 niveaus elektronische weerstandsinstelling. Met zijn robuuste constructie kan deze ligfiets gebruikers tot 160 kg ondersteunen, geschikt voor verschillende lichaamstypes en fitnessniveaus.

Voor een interactieve trainingservaring is de ligfiets compatibel met de iConsole+ App en de Kinomap fitness App, waar gebruikers diverse trainingsprogramma's kunnen verkennen (abonnement niet inbegrepen). Het multifunctionele LCD-display met witte achtergrondverlichting toont essentiële trainingsgegevens zoals tijd, snelheid, afstand, calorieën, hartslag, RPM, watt en het huidige werkprogramma, waardoor gebruikers hun voortgang kunnen volgen.

Met een scala aan trainingsprogramma's, waaronder handmatige modus, vooraf ingestelde programma's, herstelprogramma, raceprogramma, gebruikersprogramma's, HRC-programma's en Watt-programma's, biedt de ligfiets variatie en uitdaging. De comfortabele zitpositie met horizontale aanpassing en ergonomische rugleuning zorgt ervoor dat gebruikers comfortabel kunnen trainen zonder ongemak.

Met een gewicht van 64 kg en een stabiele opstelmaat van 1730 x 670 x 1120 mm, voldoet de BRX-R3000 aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen (CE-ROHS-EN957), waardoor het een betrouwbare keuze is voor thuisfitness.

Specificaties

Display Lcd
Weergave Tijd, snelheid, afstand, calorieën, hartslag, RPM, watt en het huidige werkprogramma, waardoor gebruikers hun voortgang kunnen volgen.
Hartslagfunctie Ja
Aantal programma's 24
Maximale belasting in kg 160
Verstelbaar Ja
Gewicht vliegwiel in kg 16
Weerstandssyteem Inductie magneetrem
Aantal trainingsniveaus 32
Apps iConsole en Kinomap
Afmetingen opgebouwd (LxBxH) 1730 x 670 x 1120 mm
Gewicht 64 kg
Kleur Grijs | Zwart
Materiaal Kunststof | Metaal
Aantal jaar garantie 2