TUNTURI Centuri T100 € 1.579,-

€ 1.579,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Extra brede loopband
  • Krachtige motor
  • T-flex Comfort Plus voor extra demping
  • Elektronisch instelbare hellingshoek
  • Eenvoudige bediening
  • Afstandsweergave per 10 meter
  • Extra handsteun voorzijde voor optimale veiligheid

TUNTURI Centuri T100 € 1.579,-

Productinformatie

Ren je thuis fit!

Een rustige wandeling maken, juist voluit hardlopen of ben je bezig met een revalidatie? Voor alle punten kun je terecht op de Tunturi Centuri Performance T100 Loopband. Een zeer veelzijdige loopband voor ieder niveau.

Gelimiteerde Centuri-uitgave

In 1922 openden de gebroeders Harkke een Tunturi fietswinkel in Turku, Finland. In de jaren 60 introduceerden we als eerste ter wereld de ergometer hometrainer. Nu, in 2022, vieren we onze 100e verjaardag. Om deze mijlpaal te vieren hebben we een speciale lijn Centuri limited edition producten ontwikkeld in een fraai goud-zwart jasje. Onze vertrouwde Tunturi artikelen met een strak, nieuw én gelimiteerd design die niet misstaan tussen de rest van je Tunturi producten.

Snelheid

Voor elk wat wils bij de Tunturi Centuri T100 Loopband. Wandeltrainingen kunnen prima uitgevoerd worden, maar ook het sporten tot een snelheid van maximaal twintig kilometer per uur is geen enkel probleem. Een extra dimensie voeg je toe door de hellingshoek aan te passen. Zo lijkt het net of je een berg op of af loopt, wat weer voor extra weerstand zorgt. Zowel de snelheid als de hellingshoek zijn eenvoudig te bedienen via de snelkeuzetoetsen.

Dempend loopvlak

Het loopvlak is extra breed, waardoor het lopen nog gemakkelijker gaat. Daarnaast beschikt de loopband over T-flex Comfort Plus technologie. Deze technologie zorgt voor extra demping, zodat je het gevoel krijgt alsof je buiten op een zachte ondergrond loopt. Het lopen wordt hierdoor nog comfortabeler en leuker. Het loopvlak heeft een grootte van 140 x 50 cm.

Extra veiligheid

Het softdrop systeem zorgt ervoor dat de loopband altijd veilig uitgeklapt kan worden en langzaam naar beneden komt. Bovendien is de loopband voorzien van zowel een veiligheidsbar als een handsteun aan de voorzijde, om de veiligheid te optimaliseren.

Weergave

Je eigen prestaties zijn eenvoudig te volgen. Via de grote bedieningstoetsen is het apparaat altijd in te stellen naar jouw wensen. De afstandsweergave per 10 meter zorgt voor een gedetailleerd beeld van de prestaties, wat deze loopband ook uitermate geschikt maakt voor revalidaties.

Train binnen alsof je buiten bent met de gratis Tunturi Routes app

Rennen langs de stranden van de Malediven, door de straten van Parijs of over een verlaten weggetje in de bergen? Met Tunturi Routes blijft trainen leuk en uitdagend. De gratis versie van de app geeft altijd toegang tot vijftien video routes. Met de premium versie van Tunturi Routes heb je de keuze uit honderdduizenden kilometers aan routes over de hele wereld en honderden coaching video’s. Jouw training wordt een echte visuele belevenis!

De hellingshoek van jouw loopband synchroniseert automatisch met de hoogteverschillen in de video zodat de beleving nog realistischer wordt. Wil je rustig opbouwen of juist iets meer uitdaging? Met de app pas je eenvoudig de intensiteit van de route aan. Begin met trainen en verleg je grenzen met Tunturi Routes.

De app is gratis te downloaden in de App Store en Play Store en eenvoudig te verbinden met je Tunturi trainer.

Specificaties

Afmeting opgebouwd 177 x 83 x 143 cm
Afmeting opgeklapt 102 x 83 x 155 cm
Design Ergonomisch
Loopband Extra breed
T-flex Comfort Plus Ja
Motor Krachtig
Afstandsweergave Per 10 meter
Maximale snelheid Tot 20 km/u
Sneltoetsen voor snelheid en hellingspercentage Ja
Vetpercentage en BMI metingen Ja
Hellingshoek Elektronisch verstelbaar
Softdrop Ja
Veiligheidsbar en handsteun voorzijde Ja
Gebruikersgewicht tot maximaal 135 kilo
Kleur Goud en zwart
Garantie 3 jaar
Materiaal Metaal, Plastic, Schuim
Apps Tunturi Routes, Kinomap, Zwift controlled, iConsole+ Training