TUNTURI Cardio Fit V10 Trilplaat € 236,-

€ 236,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


2400 m² showroom

GRATIS levering !!!

PROFESSIONEEL advies

  • Goed voor vetverbranding, spieropbouw, botdichtheid en de bloedsomloop
  • Trainen zonder te bewegen
  • Helpt cellulitis tegen te gaan
  • Met drie programma's en één handmatige modus
  • Met dertig verschillende snelheden£
  • Met afneembare stoel voor oefeningen voor nek, schouders, rug, core en bovenbenen
  • Neemt weinig ruimte in beslag en is eenvoudig op te ruimen

TUNTURI Cardio Fit V10 Trilplaat € 236,-

Productinformatie

Trainen zonder bewegen
De Tunturi Cardio Fit V10 Trilplaat heeft veel voordelen voor het lichaam. Het is goed voor vetverbranding en spieropbouw en verbetert de botdichtheid en bloedsomloop. Het principe is heel eenvoudig: een microscoop brengt je uit balans, waardoor je lichaam een ​​procedure gaat aanspannen om je oplossend vermogen te bewaren. Je oefent dus zonder te hoeven bewegen. Maar je kunt met een trilplaat ook oefeningen doen als squats, lunges, push-ups en core oefeningen intensiveren voor meer resultaat. Daarnaast kan je de trilplaat gebruiken ter ontspanning na een gewone training. De V10 heeft een afneembare stoel die je kunt gebruiken voor oefeningen voor de nek, schouders, rug, core en bovenbenen. Ideaal voor het intensiveren of uitbreiden van deze oefeningen!

Oscillatie
De Tunturi V10 maakt gebruik van oscillatie voor het trainen. Dit is een schommelbeweging die je lichaam uit balans brengt, waardoor je het lichaam het best in evenwicht kunt houden. De wervels in het tapijt worden ontzien door de minimale druk die ze door oscillatie te verwerken krijgen. Dit in tegenstelling tot vibratie, waarbij de schikkingen in één keer op en neer gaan en een grotere belasting van de wervels en gewrichten geven.

Inclusief gratis Tunturi Training app
Op zoek naar hulp, inspiratie of motivatie voor je training? In Tunturi Training vind je duizenden geanimeerde fitnessoefeningen, instructies en workout video's. Deze helpen je het maximale uit jezelf te halen én je Tunturi-producten te halen.

Je kunt solo trainen en je eigen trainingsschema's samenstellen, maar ook groepslessen volgen en gebruik maken van de community. De bibliotheek wordt regelmatig aangevuld zodat er altijd nieuwe uitdagingen en inspiratie in de app te vinden zijn. Het mooie is: Tunturi Training is 100% gratis te gebruiken en te downloaden in de App Store en Play Store!

Specificaties

Functie trilplaat Oscillatie
Afmeting inclusief stoel L 71 x B 39 x H 34 cm
Gewicht 11,3 kg
Maximaal gebruikersgewicht 150 kg
Weerstandsbuizen met handgrepen Ja, 2
Afstandsbediening Ja
Push-up handgrepen Ja
Garantie 2 jaar
Materiaal ABS, Elektrische componenten, Motor