HAPRO Collagen Sun 24 € 4.199,- € 3.799,-

 4.199,- € 3.799,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Collasun zonnebank die bruining & huidverjonging combineert.

  • 24 collasun Power lampen.

  • TOPKWALITEIT!!!

  • BRUININGSGARANTIE!!! (gegarandeerde bruiningsresultaten met dit toestel)

  • Gratis levering en plaatsing !!!

HAPRO Collagen Sun 24 € 3.799,-

Productinformatie

Hapro Collagen Sun 24 biedt verzorging van de huid en bruining tegelijkertijd. Hiermee wordt de meest recente innovatieve bruiningstechnologie -ook wel ‘hybrid tanning’ genoemd- nu voor het particuliere segment toegankelijk gemaakt. Dit bruiningstoestel bevat Collatan® lampen, een geavanceerde lichttechnologie waarmee rood licht huidverzorgingstherapie wordt gecombineerd met UV-licht. De Hapro Collagen Sun is meer dan een zonnebank alleen, de voordelen van het rood en UV-licht samengevoegd tot een ideale mix voor schoonheid en welzijn.

Huidverzorging en verantwoord bruinen!
Het rode licht stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, dit zorgt ervoor dat de elasticiteit en soepelheid van de huid toeneemt en de huid steviger wordt. Het bruinigsproces wordt versneld doordat het rode licht diep in de huid doordringt. Hierdoor wordt de doorbloeding bevorderd en het bruiningsproces geïntensiveerd wat leidt tot excellente bruiningsresultaten zonder dat daarvoor een hogere UV-dosis nodig is. Kortom U kunt op een gezonde en verantwoorde wijze een mooie gezonde bruine teint opdoen, uw huid verzorgen en ook nog eens een dosis Vitamine D3 aanmaken.

Verwen u zelf het hele jaar door!
De Hapro Collagen Sun 24 is uitgerust met speciale 5x25Watt Collageen booster, deze geven een huidverzorgend effect aan je gezicht. De zeer Luxe en comfortable Hapro Collagen Sun 24 is verder uitgerust met extra lange lampen (1.90m) in de hemel en vele standaard features. Dit alles zorgt voor uiterst ontspannen en plezierige bruining en huidverzorgingsessies met een optimaal resultaat voor zowel bruining als de verzorging van uw huid! De stijlvolle hoogglans afwerking in Pearl White en het mooie design met ronde vormen zijn een Wellness toevoeging voor het oog, uiteraard naast de Wellness voor het lijf waar de Hapro Collagen Sun 24 absoluut garant voor staat! De zorg en kennis die in het ontwerp, de productie en de afwerking is gestopt, straalt van dit ruime totaalapparaat af.

De werking van Collatan lampen
De Hapro Collagen Sun 24 combi zorgt voor heerlijk ontspannen bruining en huidverzorgingssessies met extra aandacht voor de huidverzorging van uw gezicht. Het rode licht stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, dit zorgt ervoor dat de elasticiteit en soepelheid van de huid toeneemt en de huid steviger wordt. Het bruiningsproces wordt versneld doordat het rode licht diep in de huid doordringt. Hierdoor wordt de doorbloeding bevorderd en het bruiningsproces geïntensiveerd wat leidt tot excellente bruiningsresultaten zonder dat daarvoor een hogere UV-dosis nodig is. Dankzij de uitgebalanceerde hoeveelheid uv ondersteunt het ook de lichaamseigen aanmaak van vitamine D en heeft een positieve uitwerking op het immuunsysteem. De collatan lamp zorgt ervoor dat we ons beter, aantrekkelijker en energieker voelen! Daarnaast heeft het ook nog een positieve uitwerking op het huidverouderingsproces in ons lichaam, door de aanmaak van elastine en collageen wordt het huidverouderingsproces vertraagd.


Specificaties

L x B x H (cm) 210 x 99 x 117
Bruingsveld (cm) 180 x 75
Aantal lampen 24
Lampen hemel 12 x 100 Watt
Lampen bank 12 x 100 Watt
Gezichtsbruiner Nee
Mechanische timer Ja
Safety-timer Ja
Bodycooler Optioneel
Decoratie paneel bank Optioneel
Urenteller Nee
Strip-reflector systeem Ja
Acrylplaat Ja
Click-strip systeem Ja
Tijdschakelaar Ja
Kleur Pure White
Beschermbrilletjes Ja
Vermogen 2,83 Kw
Garantie 2 jaar