VANDEPUT Collasun CS3 € 6.499,- € 5.999,-

 6.499,- € 5.999,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering in gans België

ADVIES in onze showroom  • Collageen zonnecombi semi professioneel die bruining & huidverjonging combineert
  • Super breed model met professioneel lichaamskoeler
  • 28 Collasun Turbo power lampen, 5 Collasun gelaatsbruin lampen
  • TOPKWALITEIT !!
  • BRUININGSGARANTIE !!! (gegarandeerde bruiningsresultaten met dit toestel)
  • Afmetingen 115 x 210 cm
  • Gratis levering en plaatsing in gans België !!!

VANDEPUT Collasun CS3 € 5.999,-

Productinformatie

De Vandeput CS3 is zowel huidverzorging en bruining ineen!

Vandeput CS3 biedt verzorging van de huid en bruining tegelijkertijd. Hiermee wordt de meest recente innovatieve bruiningstechnologie -ook wel ‘hybrid tanning’ genoemd- nu voor het particuliere segment toegankelijk gemaakt. Dit bruiningstoestel bevat Collatan® lampen, een geavanceerde lichttechnologie waarmee rood licht huidverzorgingstherapie wordt gecombineerd met UV-licht. De Vandeput Collagen Sun is meer dan een zonnebank alleen, de voordelen van het rood en UV-licht samengevoegd tot een ideale mix voor schoonheid en welzijn.

Het rode licht stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, dit zorgt ervoor dat de elasticiteit en soepelheid van de huid toeneemt en de huid steviger wordt. Het bruinigsproces wordt versneld doordat het rode licht diep in de huid doordringt. Hierdoor wordt de doorbloeding bevorderd en het bruiningsproces geïntensiveerd wat leidt tot excellente bruiningsresultaten zonder dat daarvoor een hogere UV-dosis nodig is. Kortom U kunt op een gezonde en verantwooorde wijze een mooie gezonde bruine teint opdoen, uw huid verzorgen en ook nog eens een dosis Vitamine D3 aanmaken.

LUXE met hoofdletters! De Vandeput CS3 is uitgerust met speciale 5x25Watt Collageen boosters deze geven een extra huidverzorging boost boost aan het gezicht. De zeer Luxe en comfortable Collagen Sun is verder uitgerust met lange lampen in de hemel en vele standaard features. Dit alles zorgt voor uiterst ontspannen en plezierige bruining en huidverzorging sessies met een optimaal resultaat voor zowel bruining als de verzorging van uw huid! De stijlvolle hoogglans afwerking in Pearl White en het mooie design met ronde vormen zijn een wellness toevoeging voor het oog, uiteraard naast de wellness voor het lijf waar de Collagen Sun absoluut garant voor staat! De zorg en kennis die in het ontwerp, de productie en de afwerking is gestopt, straalt van dit ruime totaalapparaat af.

De Vandeput CS3 combi zorgt voor heerlijk ontspannen bruining en huidverzorgingssessies met extra aandacht voor de huidverzorging van uw gezicht. Het rode licht stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, dit zorgt ervoor dat de elasticiteit en soepelheid van de huid toeneemt en de huid steviger wordt. Het bruinigsproces wordt versneld doordat het rode licht diep in de huid doordringt. Hierdoor wordt de doorbloeding bevorderd en het bruiningsproces geïntensiveerd wat leidt tot excellente bruiningsresultaten zonder dat daarvoor een hogere UV-dosis nodig is. Dankzij de uitgebalanceerde hoeveelheid uv ondersteunt het ook de lichaamseigen aanmaak van vitamine D en heeft een positieve uitwerking op het immuunsysteem. De collatan lamp zorgt ervoor dat we ons beter, aantrekkelijker en energieker voelen! Daarnaast heeft het ook nog een positieve uitwerking op het huidverouderingsproces in ons lichaam, door de aanmaak van elastine en collageen wordt het huidverouderingsproces vertraagd.

Specificaties

Afmetingen 115 x 210 cm