HAPRO Topaz 24/1 € 3.499,- € 3.199,-

 3.499,- € 3.199,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering in gans België

ADVIES in onze showroom

  • 24 lampen
  • Geen gelaatsbruiner
  • Beschermbrilletje
  • Reflector plaat
  • Mechanische timer
  • Gratis levering en plaatsing in gans België

HAPRO Topaz 24/1 € 3.199,-

Productinformatie

De Hapro Topaz is een favoriet apparaat voor iedere wellness beleving in eigen huis. Het is een stijlvol instapmodel met een verrassend goede prijs/kwaliteitverhouding en geschikt voor iedereen die op zoek is naar een compacte en comfortabele zonnebank of een flexibele, ruimtebesparende zonnehemel.

De zonnebank Topaz 24/1 C is voorzien van 20 bruiningslampen van 100W en 4 bruiningslampen van 80W. Tevens is dit model voorzien van een 300W hogedruk gezichtsbruiner. Deze hogedruklamp voorziet in optimale gezichtsbruining en levert tevens een comfortabele infrarood warmte.

De Hapro Topaz 24/1 C met zijn uniek en modern design zorgt voor relaxende bruiningssessies op de moment dat het u uitkomt met als resultaat een mooie, gezonde bruine teint voor heel uw lichaam! Ervaar het opgeladen gevoel van nieuwe energie, zodat u klaar bent voor de dagelijkse uitdagingen. Met de 24 Maxlight bruiningslampen bruint u efficiënt aan twee zijden tegelijk. De UV-stralen bereiken dankzij het gebogen ontwerp gemakkelijk uw gehele lichaam, dus ook uw zijkanten!

De Hapro Topaz 24/1 combi zorgt voor heerlijk ontspannen bruiningsessies. Het UV licht geeft u een mooie bruine en natuurlijke frisse teint. Dankzij de uitgebalanceerde hoeveelheid UV ondersteunt het ook de lichaamseigen aanmaak van vitamine D en heeft een positieve uitwerking op het immuunsysteem. Het UV licht zorgt ervoor dat we ons beter, aantrekkelijker en energieker voelen!

24 x 100 Watt CE III Maxlight bruiningslampen.

Naast de werking van deze zonnebank voor het hele lichaam is er ook gedacht aan het gebruiksgemak. Met de Hapro Topaz 24/1 combi kunt u echt zorgeloos en op verantwoorde wijze een lekker kleurtje opdoen en vasthouden!

De 2 gasveren zorgen ervoor dat de zonnebank eenvoudig te openen en te sluiten is zonder enige moeite. De beschermende acrylplaat zorgt ervoor dat uw lichaam niet in direct contact kan komen met de lampen.

Analoge timer zorgt ervoor dat u het gewenst aantal minuten kunt instellen.

De safety-timer is een extra veiligheidtimer die ervoor zorgt dat het apparaat zich automatisch uitschakelt na 30 minuten.

Een gecombineerde koeling voor zowel de lampen als het lichaam is gegarandeerd met de ventilatoren.

Specificaties

L x B x H (cm) 187 x 88 x 93
Bruingsveld (cm) 180 x 75
Aantal lampen 24
Lampen hemel 12 x 100 Watt
Lampen bank 12 x 100 Watt
Gezichtsbruiner Nee
Mechanische timer Ja
Safety-timer Ja
Body Cooler Nee
Urenteller Nee
Reflector plaat Ja
Acrylplaat Ja
Click-strip systeem Nee
Tijdschakelaar Ja
Beschermbrilletjes Ja
Vermogen 2,60 Kw
Garantie 2 jaar