HAPRO Onyx 14/5 € 2.849,- € 2.649,-

 2.849,- € 2.649,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering in gans België

ADVIES in onze showroom

Zonnehemel ONYX 14/5 HPA


  • 14 spaghetti lampen

  • Digitale bediening

  • Zeer goede koeling

  • Bodycooler

  • Verlengde lampen (1.90m)

  • Zeer breed model

  • Geleverd op zweefstatief

HAPRO Onyx 14/5 € 2.649,-

Productinformatie

De Hapro Onyx 14/5 is een zeer Luxe en comfortabele zonnehemel. De speciale 5 x 25 Watt accent lampen voor een extra bruiningsaccent van het gezicht, de extra lange lampen (1.90m), de vele standaard features, de kwalitatief hoogwaardige materialen, de elegante kleurstelling en het comfort van uw eigen bed, matras of bank als ondergrond tijdens het zonnen maken deze prachtige zonnehemel werkelijk tot een verwenmeubel! Door de zorgvuldige positie van de lampen in de sterk gebogen hemel, biedt de Hapro Onyx 14/5 u als zonaanbidder een mooi egaal bruine teint met extra aandacht voor uw gezicht. De heerlijke warme zonnestralen bereiken dankzij het ergonomische design optimaal de zijkanten van uw lichaam! En na het genieten van de zonnesessies, zet u de hemel gemakkelijk in de ruimtebesparende positie dankzij het dubbelscharnierend statief!

De werking van bruiningslampen (UV)
De Hapro Onyx 14/5 zorgt voor heerlijk ontspannen bruiningsessies met extra aandacht voor uw gezicht zonder extra warmteontwikkeling. Het UV licht geeft u een mooie bruine en natuurlijke frisse teint. Dankzij de uitgebalanceerde hoeveelheid UV ondersteunt het ook de lichaamseigen aanmaak van vitamine D en heeft een positieve uitwerking op het immuunsysteem. Het UV licht zorgt ervoor dat we ons beter, aantrekkelijker en energieker voelen!

De Hapro Onyx 14/5 is uitgerust met:

  • 14 x 100 Watt CE III Maxlight bruiningslampen
  • 5 x 25 Watt CE III Maxlight bruiningslampen

Handig in gebruik!
Naast de werking van deze zeer Luxe zonnehemel is er ook gedacht aan het gebruiksgemak. De Hapro Onyx 14/5 heeft een dubbel scharnierend statief. Dit dubbel scharnierend statief heeft als groot voordeel dat de zonnehemel na elke zonnesessie in een ruimtebesparende positie kan worden gezet. De gasveren zorgen ervoor dat de hemel gemakkelijk van en naar het lichaam wordt gebracht. Met de Hapro Onyx 14/5 kunt u echt zorgeloos en op verantwoorde wijze een lekker kleurtje opdoen en vasthouden! De stijlvolle Hapro Onyx 14/5 bied u optimale flexibiliteit en gemak waardoor u in alle privacy van uw eigen omgeving een vitale bruine teint bereikt.


Specificaties

L x B x H (cm) 225x110x140
Bruingsveld (cm) 190 x 85
Aantal lampen 14/5*
Lampen Hemel 14 x 100 Watt* (1.90m)
Gezichtsbruiner 5 x 25 Watt
Digitaal display Ja
Safety-timer Ja
Body Cooler Ja
Urenteller Ja (2x)
Strip-reflector systeem Ja
Acrylplaat Ja
Click-strip systeem Ja
Tijdschakelaar Ja
Beschermbrilletjes Ja
Vermogen 1,81 Kw
Garantie 2 jaar