VANDEPUT Basic Hemel K € 1.999,- € 1.699,-

 1.999,- € 1.699,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Breed model met kantelstatief
  • Ventilatiesysteem
  • Reflectorsysteem
  • 12 zonnelampen
  • Gratis levering en plaatsing !!!

VANDEPUT Basic Hemel K € 1.699,-

Productinformatie

Met de Vandeput basic k geniet je het hele jaar door van je eigen zon!

De Vandeput Basic K zorgt voor relaxende bruiningssessies op de moment dat het u uitkomt met als resultaat een mooie, gezonde bruine teint! De Vandeput Basic K is de multifunctionele zonnehemel uit het Home Tanning assortiment die door haar compactheid en flexibiliteit bijna overal geplaatst kan worden. Ervaar het opgeladen gevoel van nieuwe energie, zodat u klaar bent voor de dagelijkse uitdagingen!

De werking van bruiningslampen (UV)

De Vandeput Basic K zorgt voor heerlijk ontspannen bruiningsessies terwijl u comfortabel op uw eigen bed, matras of bank ligt. Het UV licht geeft u een mooie bruine en natuurlijke frisse teint. Dankzij de uitgebalanceerde hoeveelheid UV ondersteunt het ook de lichaamseigen aanmaak van vitamine D en heeft een positieve uitwerking op het immuunsysteem. Het UV licht zorgt ervoor dat we ons beter, aantrekkelijker en energieker voelen!

De Vandeput basic K is uitgerust met:

12 x 100 Watt bruiningslampen.

Naast de werking van deze zonnehemel is er ook gedacht aan het gebruiksgemak. De Basic K blinkt uit in flexibiliteit dankzij een verticaal kantelsysteem. Hierdoor kunt u als zonaanbidder zittend, liggend of staand genieten van de warme zonnestralen. Na gebruik kantelt u het ruimtebesparende apparaat gemakkelijk en zet u het weer weg. Kortom: handig en ruimte besparend!

Ruimtebesparend met het verticale kantelsysteem dat voor een verticale opbergmogelijkheid zorgt, het apparaat kan zodoende onopvallend in een hoek gezet worden.

Ook is hij eenvoudig in hoogte verstelbaar (67 – 97 cm) door het gebruik van een gasveer.

Hij is verrijdbaar dankzij de vier wielen. Deze zorgen ervoor dat de zonnehemel eenvoudig te verplaatsen is.

De analoge timer zorgt ervoor dat u het gewenst aantal minuten kunt instellen.

Safety-timer is een extra veiligheidstimer die ervoor zorgt dat het apparaat zich automatisch uitschakelt na 30 minuten. Zo kan uw huid niet worden beschadigd, moest in slaap vallen.

De beschermende acrylplaat zorgt ervoor dat uw lichaam niet in direct contact kan komen met de lampen.

Ventilatoren verzorgen een gecombineerde koeling voor zowel de lampen als het lichaam. Hij zorgt voor relaxende bruiningssessies op de moment dat het u uitkomt met als resultaat een mooie, gezonde bruine teint! De Vandeput basic K is de multifunctionele zonnehemel uit het Home Tanning assortiment die door haar compactheid en flexibiliteit bijna overal geplaatst kan worden. Ervaar het opgeladen gevoel van nieuwe energie, zodat u klaar bent voor de dagelijkse uitdagingen!

Specificaties

L x B x H (cm) 187 x 95 x 93
L x B x H (opbergstand) 187 x 95
Aantal lampen 12
Lampen hemel 12 x 100 watt
Mechanische timer Ja
Safety-timer Ja
Body Cooler Nee
Urenteller Nee
Reflector plaat Ja
Acrylplaat Ja
Click-strip systeem Nee
Tijdschakelaar Ja
Beschermbrilletjes Ja
Vermogen 1,42 Kw
Garantie 2 jaar