VANDEPUT Infrarood-bruiningslamp 120W € 35,-

€ 35,-

Toevoegen aan je wenslijst
Deel met een vriend(in)
support-man

Klanten support

Heb je vragen? Neem contact op met onze klantenservice...


GRATIS levering !!!

ADVIES in onze showroom


  • Infrarood, huidverzorgende & verjongende bruiningslamp voor een zachte huid en een mooie bruining
  • Lengte van 190 cm (voor Hapro Onyx)
  • 120 watt lamp
  • Verlicht pijn van aandoeningen (reuma, artrose,...)
  • Vervaging van uw rimpels
  • Stimuleert aanmaak collageen
  • Bruiningsgarantie

VANDEPUT Infrarood-bruiningslamp 120W € 35,-

Productinformatie

Electro Vandeput biedt u perfecte uitgebalanceerde infraroodlampen met een combinatie van UV-stralen en rood licht. Het rode licht verhoogt de verdraagzaamheid van UV-straling en verbetert de directe pigmentatie tot wel 50%.

Met de infraroodwarmte dat deze deugddoende lamp afgeeft, gaat hij ook nog eens diep in de cellen en weefsels, bevordert de bloedsomloop en de aanmaak van witte bloedlichaampjes. Zo versterk je je immuunreactie en bouw je een bescherming op tegen besmettelijke ziekten, virussen, bacteriën en parasieten.

Dankzij de infraroodtherapie verlicht u de pijn bij aandoeningen zoals reuma, artrose en fibromyalgie maar ook bij peesontstekingen rug-en nekpijn, tenniselleboog etc. De zachte en diepe stralingswarmte van infraroodlicht verbetert immers de zuurstofopname in de spieren en de doorbloeding van de gewrichten, waardoor je spieren soepeler worden, sneller herstellen en stramheid afneemt.

Het infraroodlicht verhoogd de zuurstoftoevoer in de diepe huidlagen, bevordert de cel vernieuwing en stimuleert ook nog de aanmaak van collageen. Hierdoor vervagen uw rimpels en fijne lijntjes, grove poriën en oneffenheden worden ook nog eens minder zichtbaar.

De bloedcirculatie en de aanvoer van zuurstof en voedende stoffen naar de beschadigde huid wordt geoptimaliseerd door het infraroodlicht dat deze lamp afgeeft. De snellere opbouw van nieuwe huidcellen bevordert weefselheling, vermindert littekens en verzacht letsels.

Infraroodlicht dringt heel diep door in de huidlagen waardoor u een duurzame en bruine tint bekomt. Zorgt ook voor een schone reiniging van de huid, waardoor u een fantastische egale en natuurlijke huid krijgt.


Specificaties

Lengte 190 cm
Bruining Ja
Reiniging van de huid Ja
Wattage 120W
Aanmaak collageenb Ja
Weefselheling Ja
Aanmaak witte bloedlichaampjes Ja